WELKOM

Theo van Wijngaarden

ERKEND SCHILDERS- EN AFWERKINGSBEDRIJF

Groen van Prinstererstraat 111                               3354 BC  Papendrecht

 
 

Schilders- en afwerkingsbedrijf Theo v Wijngaarden is een gerenommeerd schildersbedijf uit Papendrecht met vele tevreden klanten uit de drechtsteden en omstreken.

En dat inmiddels alweer 30 jaar!


Dit betekent dat wij inmiddels heel goed weten wat een relatie van ons verwacht en dat wij er altijd voor zorgen dat hij of zij tevreden is met onze werkzaamheden dan wel werkwijze. Onze relaties zijn  altijd weer blij als wij geweest zijn.


Naast schilderwerk zijn wij ook gespecialiseerd in wandafwerking, zoals stucwerk/behangwerk en ook voor timmerwerk kunt u bij ons terecht. Kortom niets is ons te gek.


Bij veel van onze diensten is bij woningen van 2 jaar of ouder 6% BTW van toepassing in plaats van 19%. Vraag naar de voorwaarden.


Op 10 januari 2006 hebben wij vernomen van de Stichting Erkenningsregeling AF dat wij van de 6500 schildersbedrijven in Nederland bij de 1600 betere behoren. Daar zijn wij bijzonder trots op, en u als vaste/of toekomstige klant kunt daarvan profiteren door  uw opdrachten met een gerust hart door ons uit te laten voeren.


Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Al onze gegevens staan onder het kopje contact.

 

“Uw specialist voor de gehele woning”